Studiedag 19 oktober 2018

Net als voorgaande jaren vindt de vrijdag voor de herfstvakantie de STAIJ studiedag plaats.

Het ochtendprogramma zal weer gevuld worden met allerlei interessante workshops. Het thema dit jaar is ‘Het onderwijs van de toekomst’.

Aansluitend op het interessante ochtendprogramma vindt op OBS de Dapper, in samenwerking met het Muiderpoorttheater het middagprogramma plaats waar je bij móet zijn.  Het wordt net als vorig jaar weer een feestje. 

‘s Middags speelt op veler verzoek opnieuw de “STAIJ-INSPRING-BAND”. We zijn weer op zoek naar gastoptredens van zangers, zangeressen en ook instrumentalisten. Dat kan als solist of met een groepje. Vorig jaar hebben een aantal collega’s op een prachtige manier de toon gezet. Wie volgen er dit jaar? Wij dagen alle scholen uit om iemand af te vaardigen die meedoet met de band en de middag tot een succes maakt. Daarbij aangemoedigd door al je collega’s natuurlijk.

Wanneer jij degene bent die we zoeken, let dan in de eerste week na de vakantie extra goed op de berichtgeving. Dan volgen de details over waar je aan te melden, hoe je voor te bereiden zodat we er met z’n allen een spetterend optreden van kunnen maken.

Als je nu al denkt; “Daar wil ik aan mee doen”, stuur dan een email naar Willem Plomp, w.plomp@coachingshuisstaij.nl.

Voor nu, een hele fijne vakantie!!!

En, in ieder geval tot 19 oktober.

Met vriendelijke groet,

Het organiserend studiedag-comité